collordream -

Spørsmål!!

Blogg // K o m m e n t a r e r (2) // ©

Hei alle sammen, jeg har ikke så mye å blogge om, men her er i alle fall no. Jeg har et spørmål som jeg vill flest mulig skal svare på ( send som komentar) Hva synest dere om at Maria Amelie måtte reise ut fra landet? :-)

Nothing!!!

Blogg // K o m m e n t a r e r (0) // ©

Hei, nå blogger jeg helt uten grunn(rart) Men i så fall det eneste jeg har gjort i dag er å ha vært på skolen og så på trening. PS!!! Kan noen pleeeaas HELP MY!!!!Jeg tenker mye på å legge ut en videoblogg men jeg får det ikke til!!! sen som komentar og fortell hvorfor hade, og god natt kjempe trøøøøøt!

litt av hvert (1000x600)

Svømmehallen med Camilla.......

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hei, bloggn. I går var jeg, Camilla og PIa på Moa svømmehal. Det var sååå gøy!!!! I går var faktisk min første gangen at jeg hoppet 5-meteren!! SÅ STOLT!! Men etter å ha gjort det et par ganger turte jeg å hoppe maaange ganger ja, til og med prøve noen triks! Etter at vi hadde vært på svømmehallen var vi på Mc Donald's. Vi spiste al¨le det samme (Chicken salsa og milkshake) Før Camilla ville ha en burger til.Hahaha..Etter at vi hadde gjort alt det. Da var Camilla med meg og Pia hjem, da såg vi ¨på film og Så måtte Camilla hjem :-) Har ikke tatt noen bilder:-)

Her er Camilla får de som ikke vet hvordan hun ser ut:-)

 

Nå er det lenge siden, men, men...

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

Hei, alle sammen. Nå er det lenge siden, ,men jeg skal fotsatt fortelle dere om julen min:-) OK! det var altså sånn at vi overnattet med tante på lillejulaften, slik at vi kunne bare være der siden vi skulle feire julen der. Men vi måtte hjem for å Ta på oss julekjolene våre. etter at vi hadde spist åpnet vi alle julegaven (nært 200 pressanger) OK her kommer bildene........

Her spiser vi den gode julematen:-)

)

 Nå er det min 75-århamle bestemor som er julenissen....

 

Eh.....meg og søstra mi pia.

.
..

 

 

 

 

Alexandra i Loen!

Blogg // K o m m e n t a r e r (1) // ©

Nå er det ganske lenge siden vi var der (Alexandrai Loen) , men da hadde jeg blogg pause så jeg skal fortelle om det i dag. Vi var altså i Loen på et hotel som heter Alexandra (Kjempe fint!) Vi reiste fredag 17 des og kom hjem søndag 19 des. Åhh!! det er så fint der! Et godt reisetips til de som tåler litt luxsus.... Men jeg kunne godt være der myeeee lenger! Jeg har vært der før maaange ganger, men denne gangen var vi 11 stk. fra familien KOS... Kjempe god mat, da vi var der var det også julemat da... Men jeg tror dere heller vil se bilder så her kommer noen, håper dere liker de..

Her nyter jeg en god, grønn, men alkoholfri drink:-)

Naaam!! god desser også, men det var myyyee mer!!

Åhh...her slapper nesten hele famillien av...

På vei hjem besøkte vi lageret til moods of Norway i Stryn:-)

Åhh!!..... Lite å gjøre...

Blogg // K o m m e n t a r e r (2) // ©

Hei, bloggen min.....I dag har jeg vært på skolen som vanlig. På skolen hadde vi gym i første timen så hadde vi data, men vi så bare på film (2011). Etter å ha sett på film en stund hadde vi to timer norsk. I norsken lagde vi en tegning hver til en som skal flytte til Nederland (Magni en i klassa), men nå er jeg altså hjemme og har ingenting å gjøre:-)  Jeg tenker på hva jeg skal gjøre, HVA SKAL JEG GJØRE!!!!!!? Nå ser jeg på en ny episode av magikerene på wawelly place.... Hehehe det handler om at onkelen til Alex er Shakira hohoho. Og at broren hennes prøver å ha en fest, men ingen vile komme eh....Tror ikke at jeg hadde komt jeg heller.Men hade bloggen:-) Ps!! legger ut bilder senere..

På besøk med Thea again...

Blogg // K o m m e n t a r e r (3) // ©

Hei, bloggen . Idag har jeg hvert med Thea(www.ToHunder.blogg.no) det var gøy.....Hun har fått en ny hund, men hun hadde alle rede en fra før... Så hun blogger altså om det:-)    KOMENTER   Da blir hun så glad hihi...Men tilbake til saken, jeg har altså vært med Thea... Først gikk jeg hjemmenifra til Thea og så pratet vi. Og så spiste vi... Nå sitter jeg her å blogger, men's Thea sitter ved siden av meg å ler av mine skrivefeil hehehe.... Hade:-)

LITE BLOGGING!! :-(

Blogg // K o m m e n t a r e r (0) // ©

Heia, bloggen.
Nå er det veldig lenge siden sist jeg blogget:-(  Det har ikke vært så mye å blogge om, men selfølgelig julen!! Har ikke tenkt å blogge om det pga, det er så leneg siden. Jeg har tenkt å begynne å blogge igjen. Vist noen av dere har lyst til å bli faste lesere sier jeg bare: VERSÅGOD! Hehe!! Komenter gjerne også :-) En forbedring for bloggen vil være at jeg legger ut mange fler bilder og selfølgelig må dere komentere dette innlegget  om hva dere vil jeg skal gjøre bedre med bloggen min og gi men gjerne ideer også:-)

Hade bloggen!arkiv


April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
November 2010
Oktober 2010

kategorier


♥ COLLORDREAM ?
♥ RANDOM
♥ BLOGG
♥ HÅR & SMINKE
Blogg
hits